Transmisiune LIVE prin streaming pe internet powered by VreauFilmare.ro

Gala Radar de Media 2016 a fost transmisă LIVE, integral, prin streaming pe internet de către VreauFilmare.ro.

Camere fixe și mobile, regie mobilă 4K, macara și Steadicam – toate acestea au surprins fiecare mișcare a vedetelor premiate de către Radar de Media. Oricine a dorit, de oriunde din lume, a putut urmări evenimentul LIVE, pe YouTube sau Facebook, la calitate FullHD.

Fie că reprezinți o corporație, fie că ești un om de afaceri sau o persoană fizică, și evenimentul tău poate fi transmis de VreauFilmare.ro către întreaga lume, LIVE, FullHD, cu până la 10 camere 4K, din orice locație, folosind doar o conexiune la internet.

Locație cu conexiune fixă la internet? Perfect, ești gata de transmisiune.

Locație izolată, în mișcare, fără conexiune fixă la internet? Nicio problemă, îți punem la dispoziție o conexiune ultra-rapidă 4G+ pentru ca și tu să fi gata de transmisiune la calitate FullHD.

Tu te poți ocupa de eveniment. De transmisiunea LIVE pe internet se ocupă VreauFilmare.ro.

About The Author
- O platformă ce oferă servicii de transmisie live pe internet la calitate Full HD, filmare 4K/Full HD și filmări aeriene, atât pentru evenimente publice/corporate cât și pentru evenimente private.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>