Suntem gata să transmitem live de oriunde,

în doar 3 minute!

 
În trecut transmisiunile live reprezentau un lucru rezervat exclusiv televiziunilor, marilor competiții sportive și evenimentelor de importanță globală, fiind foarte costisitoare și solicitante din punct de vedere tehnic. Posibilitatea de a transmite imagini live la calitate Full HD, oriunde în jurul globului, pentru un număr nelimitat de spectatori, din orice loc de unde există semnal la telefonul mobil, cu orice durată, fără să fie nevoie de câteva mașini mari pline cu echipament și spațiu pe satelit, părea până nu de mult o utopie – chiar și pentru televiziuni și profesioniști în domeniu.

Cu toate acestea, astăzi, mulțumită tehnologiei de ultimă oră de care VreauFilmare.ro dispune, transmisiunile live Full HD pe internet (streaming), cu durată și vizitatori nelimitați, din orice loc în care există semnal la telefonul mobil sunt o realitate. Mai mult, avantajul nostru major este că putem iniția această transmisiune live pe internet (streaming) în doar 3 minute de la sosirea în locație.

Putem chiar realiza transmisiuni live Full HD pe internet (streaming) în mișcare (din mașină, autocar, tren, elicopter, drona) și nu avem nevoie de o conexiune fixă la internet în locație.

De asemenea, transmisiunea live poate fi realizată cu una, 2…10 sau chiar 16 camere, în funcție de nevoile și bugetul evenimentului tău.

Putem transmite, printre altele pe marile platforme online, precum YouTube sau USTREAM.

Ce înseamnă toate acestea pentru compania ta?

Poți transmite live pe internet o conferință de presă, asigurându-te astfel că informațiile esențiale ajung la toți cei interesați, inclusiv la jurnaliștii ce nu au putut participa fizic.

Poți face o lansare de produs la care să participe virtual sute de mii de fani ce fizic nu pot participa, oferindu-le și conținut pe care să îl poată răspândi prietenilor lor – atingând astfel noi potențiali clienți.

Poți inaugura o locație și atrage încă din start foarte mulți clienți transmițând evenimentul pe rețelele sociale, de unde acesta va fi preluat și împărtășit între ultilizatori.

Poți micșora semnificativ costurile traning-urilor din cadrul companiei tale transmițându-le live către angajații aflați la distanță prin internet – calitatea Full HD îi va face să se simtă ca și cum ar fi exact în mijlocul evenimentelor, fără însă ca aceștia să călătorească ore bune pentru a participa. În plus, poți pregăti astfel un număr infinit mai mare de angajați – evenimentul va fi înregistrat și orice angajat îl va putea viziona ulterior, oricând este nevoie.

Și acestea sunt doar câteva din modurile în care o transmisiune live pe internet te poate ajuta. Pentru mai multe detalii, cotații și orice alte întrebări, te invităm să vizitezi pagina Contact .